wsteczMaszyny spożywcze

OC-190: Ocieraczka

Opis

maszyna służy  do ocierania warzyw okrągłych, np. ziemniaka lub buraka

Proces ocierania warzyw odbywa się w bębnie wyposażonym w obracające się pokryte karborundem walce. Warzywa są ocierane pod ciągłym natryskiem wodą pobieraną z sieci. W przypadku OC190 szybkość obrotów walcy można płynnie regulować za pomocą falownika. Szafa sterownicza wyposażona jest w falownik oraz stycznik załączający zasilanie. Maszyna jest doskonałą propozycją do linii technologicznych.


Modele

OC-190
Długość szczotek: 190 cm
Ilość szczotek: 9 szt
Wydajność: 1 000 kg/h

Dane techniczne

OC-190

-długość wałów-190cm

-możliwość pracy  wałów w lewo oraz w prawo

-wydajność ok 1000kg/h

– konstrukcja maszyny nierdzewna

– wysyp zamykany obrotową przesłoną – umożliwia zamykanie i otwieranie w czasie pracy oraz ustalanie stałego kąta otwarcia przy pracy ciągłej

– regulacja obrotów walców poprzez falownik

– certyfikat CE